I'm not a girl, not yet a woman..

I used to think, I had the answers to everything
But now I know
That life doesn't always go my way.
Feels like I'm caught in the middle
That's when I realize

I'm not a girl,
Not yet a woman
All I need is time
A moment that is mine
While I'm in between

I'm not a girl
There is no need to protect me
It's time that I
Learn to face up to this on my own.
I've seen so much more than you know now
So don't tell me to shut my eyes..


Förlåt förlåt förlåt!

Hejsan! 
Varit så off nu i några dagar men det är så mycket som händer just nu och nästa vecka väntar mig 3 prov -.- jag tycker inte alls om skolan för tillfället, Hoppträningen gick bättre än väntat.. inte riktigt lätt denna gången, blev en rätt så stor utmaning :) men det gick och jag är nöjd!
Har precis fixat mitt rum så nu är det nystädat och fint, ÄLSKAR verkligen känslan av nystädat rum! 
Måste faktiskt gå lika snabbt igen då jag har saker som måste göras! Imorgon väntas ridning och färd hem till lilla Sölvesborg! Ska bli skönt och få komma hem!
Btw, jag tycker solen ska komma fram igen! några dagar har vädret varit perfekt..nu är det bara massa regn och blask..DET SNÖADE ÄVEN HÄR I INGELSTAD IDAG! ;o mycket konstigt..menmen, snart så blir det bättre!
Ha det bäst! 
Puss/ F
Jag saknar dessa två människorna.. det är sjukt!

Min födelsedag fick en smygstart!

Hej!
Fick min paket idag eftersom att jag fyller år nu på tisdag och då är jag i Ingelstad och studerar...som vanligt, så min paket fick jag idag, blev så jätte mega glad! :D
Fick alla mina hudvårdsprodukter och sminkprodukterna av märke Mary Kay! super mega nice och super dyrt! äntligen fick jag mina saker! så otroligt tacksam är jag, Och ett stort tack till Tina Nilsson, min mammas bästa vän som håller i detta otroliga kvällar där både sminkprovning och hudvårdsprovning ingår.. detta är otroligt, så tacksam..TACK TACK TACK TACK! :DDDD






RSS 2.0