Ännu en solig dag, fantastiskt!

Godmorgon!
Ännu en solig, varm och super härlig dag och jag har som vanligt en del och göra! ;)
Gick upp ur sängen runt halv 10 för att sedan ta mig en dusch och fixa fram kläder till kalaset för min kusin Andreas som fyllde 19 igår. Nu har jag precis ätit två smarriga knäckebröd och druckigt lite godmorgon juice, fantastiskt! Jag vet inte när jag kommer hem men ska se om jag inte hinner slänga in ett inlägg om dagen sen ikväll. Måste hinna tvätta alla ridkläder ikväll också..och börja packa som tusan, HUR SKA JAG FÅ PLATS MED ALLT?! ;o
Nej nu måste jag rusa iväg och börja göra mig färdig och sedan väntar 1,5 timmes bilresa ner till kära stora SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNE! :D
Ha det bäst allihopa!
/ Frida Karlsson -v-

Här har vi en favorit genom tiderna, FRANSK FRUKOST! Det är värt att prova!



Life is a climb..


Hejsan!
JAG BER OM URSÄKT FÖR DÅLIG UPPDATERING!
Därför ska jag nu dra igång på allvar igen!
Jag har påsklov nu i en vecka, dock har redan 6 dagar gått av påsklovet så det finns inte mycket kvar att njuta av..fast jag har egentligen haft en hel del och göra, så jag ska nog inte kalla det påsklov men åh vad kul jag haft ändå. Åker tillbaka till Ingelstad på måndag då jag börjar skolan på tisdag, ska bli mycket skönt och komma tilllbaka har nämligen haft praktik i 3 veckor + påsklov. Om ni bara visste hur mycket jag saknar skolan, klassen och umgänget!

Idag blev det lite kalas för Moa som fyllde år så vi begav oss till Asarum för att fira detta söta barn.
Har varit hemma i 30 minuter nu och ska förmodligen gå till min kompis och umgås och ha lite roligt av kvällen som återstår.
- Åh just de jag, min kusin fyller år idag..Andreas, han fyller 19. Stort grattis till han! Vi ska nämligen åka vidare till L-krona imorgon för att fira han också. Kommer bli trevligt!
Nu måste jag tyvärr gå och tvätta då jag ska vara kvar på skolan i 2 veckor och behöver mycket kläder och andra saker med mig. Usch vad mycket jag ska göra, hur ska jag hinna?! Därefter blir det ett besök hos B och umgås och ha det trevligt, det är inte ofta vi ses nu..lite tråkigt faktiskt!
Ha det bra allihopa!
/ Frida Karlsson -v-

Här har vi söta Moa som ÄLSKAR att bada!



RSS 2.0