Äntligen hemma!

Äntligen hemma!
Veckan har varit mycket seg och jobbig och jag har även känt mig en aning sjuk, alltså febrig och ont i huvudet, mindre bra :/
Precis kollat färdig på matchen mellan Sverige-Frankrike, 26-29..inget bra det heller :/
Nu blir det lite sjungande och sen sova.. då jag VERKLIGEN behöver sova bort allt så att jag snart kan bli lite piggare och friskare!
Ha det bäst!
Puss/F


Ledig, ledig och ledig..

Behöver ta ledigt från bloggandet några dagar framöver då jag inte mår alls bra och är mycket stressad.. Bloggar så fort ja kan..
Ha det bäst!
Puss/F


Måndag avklarad...skönt!

Hejsan!
Ska strax gå och sova tänkte jag. Det har varit en tuff måndag med en massa lektioner och imorgon väntar en oehört uppskattad dag med bara hästar och ridning, så härligt! jag får helt enkelt se om jag hinner skriva en massa, finns inte alls mycket tid då jag har prov denna vecka samt lite inlämningsuppgifter och annat, men som sagt.. jag ska göra mitt bästa!
Godnatt på er allihopa
Ha det bäst!
Puss/ F



Hela veckan lång.. värt att läsa!

Hejsan!
I och med att jag inte kunnat blogga något i veckan och som jag inte kommer kunna göra lika ofta längre med tanke på min skola så kommer här en lång text om mina dagar i veckan..

Måndag:

Packade otroligt mycket och vid 8 tiden kom Jennifer och Alexandra och så åkte vi upp till skolan..runt 21.15 kom vi till skolan och gick då till våra rum och lämnade all packning, kort därefter så sprang vi runt som galna höns och hälsade på alla xD 
Kom i säng runt halv 2 ;o lite sent kanske.. ;)

Tisdag: 
Började morgonen med uppstigning kl 06.15, och jag var alldeles pigg..ville verkligen stiga upp ur sängen och bara gå till skolan, rätt så lugnt med tanke på att vi hade stallet hela dagen ;) och skolstallet är så saknat!!!!
vid 07.15 träffade jag äntligen min över saknade bästa vän Cornelia och vi gick in och åt frukost och därefter gick vi ner till stallet, Mycket rolig dag med många knasigheter då hästarna hade överskotts energi! En av hästarna, Horlandus heter han..han sprang sönder eltråden till en av hagarna ;o och Willgot en annan häst, han vägrade gå förbi utestallet för det låg väldigt farliga grejer där enligt denna häst! så han sprang ner Alexandra och när Jennifer tog han så satte hos sin i snön för att få stopp på hästen..löjliga hästar är dom allihopa! 
Avslutade dagen med en varm dusch och sedan den super duper sköna sängen! 

Onsdag:
Blev en chilldag.. lite lugnt med olika lektioner och bara ta det lugnt helt enkelt, faaaast...DET BLEV BINGO PÅ KVÄLLEN! OCH JAG VANN EN RUNDA! :DDDDDD
Gick och la mig runt kl 23.30 men somnade inte förrän 02.00 :/

Torsdag:
Katastrof! 
Jag hade så tråkigt.. visste verkligen inte vad jag skulle göra.. tillslut kom vi överrens om att jag och Alexandra kunde gå ner till stallet för och veta vilken häst jag skulle rida på fredag morgon..
Gick då ner till stallet runt kvart i 7, väl där ser vi att en av körhästarna inte alls mår bra.. jag och alexandra gjorde sen en bedömning på att det var kolik, alltså väldigt ont i magen och andades tugnt... vid 19.00 ringde vi gert och han misstänkte också kolik, det ända som fanns i huvudet va att bara kunna resa henne upp och få ut henne i ridhuset för hon får inte stå stilla.. hon MÅSTE verkligen röra sig!
Vi gick ut i ridhuset med henne till runt halv 9, och hon var så trött och utmattad, la sig ner några gånger och svettades oehört mycket, samt skakade..det gav bara tecken på kolik hela tiden! Tillslut ringde vi veterinären...hon mådde riktigt riktigt dåligt, och hade så ont i magen! Tillslut fick hon dropp och bedövning,
Veterinären( Det var både en Man och Kvinna) sa: -Det var bara tur att du och alexandra var här och agerade på ett så bra sätt..för det är ingen som vet, hon kunde lika gärna varit dör imorgon..vilka hjältar!
Denna häst heter Disa och hon hade en kraftig kolik.. vilket inte alls är bra. Vi var i stallet från 18.30- 23.00 och sen tog Gert("chefen") över då han behövde vara uppe tills hon fått i sig de dropp hon skulle få..så runt 01.30 var droppet slut och hästen kunde få gå och vila sig.
Dagen därefter(Fredag) så kom de flesta lärarna och sa att det va bra och modigt gjort.. man blir så glad över att höra att man räddat en hästs liv.. den känslan är obeskrivlig.

Fredag:
Skulle gått upp 06.15 men gick inte upp förrän 07.20. Jag va så oehört trött efter gårdagens problem med stackars Disa..Skulle även ta min hjälm och vantar och hela paketet men då finns inte min påse med allt det i där ;o vilket innebar att min påse var hos någon annan.. Jag sprang verkligen runt som en konstyig idiot och bara letade! ringde alla mina vänner och tillslut så ligger den hos Jennifer. 
Vid 08.00 skulle vi va i stallet för lite stalltjänst och sedan rida hästarna. Vilket innebar att vi sprang ner till stallet för att inte komma för sent.
Det första jag gör när jag kommer till stallet är att springa till Disa och se hur hon mår.. och så fort jag ropar på henne så gnäggade hon.. hon log verkligen mot mig..hon såg så pigg ut! Jag började nästan gråta.. jag visste att hon tackade mig för all hjälp.. hon var så tacksam! Jag myste riktigt länge med fina lilla Disa och hon bara älskade det! 
Sedan blev det lite dressyr och när vi var färdiga och ska gå in i stallet så upptäcker jag att jag tappat min mobil men vet inte vart! ;o
Vi fixade iordning hästarna och släppte ut dom sedan sprang vi och letade i hela ridhuset samt inne i stallet.. tillslut var det bara boxarna kvar..men..herregud..i boxen kan den väl ändå inte ligga? Jag hade ju den på ljudlöst också så man hörde ju inte något heller.. tillslut hör Lisa, min klasskompis en vibrationsignal och då låg den konstigt nog i Falcons(En unghäst) box.. arh vilken vecka jag har haft! tappat en massa, inte vetat vad jag hade det, och massa hästproblem! :/
Nästa vecka borde väl då bli bättre?
Ha det bäst!
Puss/F

Disa på bild:


Stallet blev en mardröm!

Hejsan!
Första dagen på nya skolanterminen...Stallet gick inte som det brukar..många trötta och slitna..busiga hästar som rymmer och förstör staket samt springer över folk och blir rädda för minsta lila...gisses, vad är det med alla hästar idag!? snacka om överenergi..och mockningen var inte så snabb som den brukar...nej nu är jag mycket mycket trött efter den "stalliga" dagen!
Jag kan tyvärr inte skriva mera nu..kommer nog inte bli så långa inlägg nu under vecko-dagarna då jag har mycket och göra och lite annat..Kommer hem på Fredag-kväll igen! 
Ha det bäst! 
Puss/ F

Bild: Gallino, Val f-08 e. Santana - Solos Carlex 


You are not alone...

Packa packa packa.. har jag med mig allt?
Ja!? eller nej nej nej! åh, jag har kanske glömt något? jag måste kolla igenom.. fortsätt packa packa packa..

Jag skriver något om min dag senare ikväll då jag har en hel del saker och fixa!
Puss/F

SUCK....


Vilken härlig dag!

Hejsan!
Började dagen med väckning av vårat lilla lånebarn pontus vid sådär halv 10, började hoppa på mig och slänga av mig täcket och han är 3 år ;o BUSFRÖ!
vid 2 tiden ungefär så åkte jag och min lillasyster till stallet och umgicks med min kära bästa vän Amanda Jönsson, samtidigt träffade vi även Emilia och Fanny! :) Vilken jobbig och kall dag, rida i ridhuset när det är så kallt ute är inte roligt! Speciellt inte när man har flera hästar och rida! usch! :/
Innan vi var färdiga så kollade vi även på när Mattis, Elin och någon dressyrryttare när dom red och sen blev det åktur hemåt med mycket värme i bilen!
Kort därefter skulle vi nämligen på bio vid halv 7, både jag och elin fick slänga av oss alla ridkläder och göra vid oss och gud vet allt vad vi gjorde.. men men med 2 minuter kvar tills våra biljetter släpptes så var vi framme, och vi fick våra platser också så det var ju tur det. SHIIIIIT! Det fanns en sjukt snygg kille som stod vid "disken" alltså en person på bion som man kunde handla popcorn och dricka och massa annat, men liksom han bara börja titta på mig och jag kolla tillbaka och sen värsta leendet mot varandra! shit vad han va snygg, det blev lite flirta med ögonen sådär ett tag! :DDDDD
Äsch, vi kom hem runt 9 och väl utanför vårt hus var det fullt med is på hela uppfarten, det var verkligen isbana, och jag hade inte direkt bra skor, det slutade med att jag gick 2 steg och sen bara skrek, jag märkte hur mina skor bara gled så jag hoppade tillbaka till bilen och satte mig i sätet, tog sedan av mig mina skor och gick in i strumpor! :D hehe, lyckat.. dom var ENOMRT BLÖTA! Haha, lite roligt faktiskt! Mamma och dom andra har aldrig skrattat så mycket i sina liv sa dom..vilken tur att någon kan bjuda på underhållning asså! ;)
- Nej nu måste jag börja packa mina skolsaker för imorgon åker jag tillbaka till skolan, MYCKET PACKNING! usch vad tråkigt :/ jag hatar och packa, fast jag längtar så oehört mycket efter skolan, ska bli så skönt att få komma tillbaka upp igen! :)
Ha det bäst allihopa!
Puss/F

Här kommer lite bilder från vår roliga dag med My Nilsson!








Dagens chill-dag..

Hejsan alla vänner!
Blivit en riktigt lugn och harmonisk dag, inte så mycket och göra och bara tagit det lugnt. Har blivit några rätt tråkiga inlägg på sista tiden och det blir nog även detta inlägg också..men jag lovar att jag ska förbättra mig!
På måndag åker jag tilllbaka upp till växjö(Ingelstad) och fortsätter min skola, Jag längtar faktiskt riktigt mycket. Det är en som enorm gemeskap där uppe som jag hela dagarna så mycket bättre och man vill aldrig där ifrån :DDD
Fast de seanste dagarna här nu har inte direkt varit dom bästa...blivit mycket krånglit men vänner och små saker hit och dit..lite synd..men vad ska man göra?
Man bör inte tänka så mycket på alla annat som hänt, bättre och se framåt och tänka om...fokusera på något nödvändigt istället! Låter som en bra idé, det ska jag nog börja köra med! ;). Och snart måste jag börja packa en  hel del, har inte börjat packa ner något än och jag tog nog med mig hela klädsortimentet hem, 7 VÄSKOR MED MASSA SAKER SOM SKULLE HEM! och nu ska jag ha med mig nästan lika mycket tillbaka! ;o Nej det får nog bli en riktigt lång packdag imorgon!
Strax blir det Fångarna på fortet som börjar kl 20.00 och lite vin till det, muuuuuuumsigt! Pappa har köpt hem ett gott Rosé-vin, SUPER GOTT! :D
Och sen måste jag också meddela att från och med Tisdag kommer det kanske inte bli så mycket bloggande varje dag då jag har mycket i skolan och slutar sent och träning på det och lite annat..men jag ska försöka göra mitt bästa! :)
Ha det bäst!!
Puss/F



Shopping i Tingsryd och nu ett härligt avsnitt av Let's Dance!

Hejsan!
Kom hem för ungefär en timme sen då jag varit i tingsryd och handlat lite ridsaker och annat roligt :)
Blev också att My och Felicia Å hängde med på våran lilla shopping tur, vi är aillihopa nöjda med vår roliga dag! :)
Har för en stund sen ätit riktigt god Tacos med familjen(dock inte pappa) för han är i Stockholm och"gotta" sig. ;)
Och nu sitter vi och kollar på Let's Dance, och jag hejar stort på Alexander Ryback och Anders Bagge, HEJA HEJA HEJA! :D
Åh...Nu saknar jag dansen också :/ blir så konstigt med allting då jag inte längre "bor/befinner" mig i sölvesborg, bara på Lördag och Söndag och då händer det inte speciellt mycket heller(Om jag ens åker hem). Jag missar så otroligt mycket av allt som jag annars skulle vilja göra :/ Äsch, jag får njuta av den otroliga och efterlängtade Let's Dance! :D

-Nej nu får jag tyvärr sluta mitt blogginlägg för idag, skulle kunna skriva av mig flera rader..fast jag har tyvärr inte tid till det :/

Ni får ha det så bra allihopa, så hörs vi imorgon ;) 
Puss/ F


Fåtal bilder från nyår är nu fixade, stort tack till Jenny Liljedahl!

Nu kommer ett fåtal bilder från nyår! :) 



Söta Jonna!


Världens bästa vän!


Trevligt folk! :)


Hela gänget med Champange i glasen!



Hold on, be strong!

Hejsan
Här sitter jag och grubbla på om jag ska åka till Stablestore idag, Jag vill inte åka själv..och Elin vet inte.
JO FRIDA OCH ELIN SKA TILL STABLESTORE IDAG!
 
Nu har jag bestämt det :)
Och ikväll åker jag in till Kristianstad igen.. då det blir Narnia 3 på bio kl 21.15, NIIIIIIICE! :D
- Nej nu får vi göra oss iordning om vi ska hinna iväg ;)
Ha det bäst!
Pusshej!

Denna Kingsland västen ska bli min! :DDDDD


My heart will always beat for you...

ALL I NEED IS YOU!


Hejsan!

Nu är jag tillbaka!
Det blev inga lussekatter idag :/ Blev lite sjungande på morgonen efter att man legat och dratt sig en väldigt lång stund i sängen! det var skönt, inte ofta man gör det.
My ringde mig någon gång runt 4 tiden och frågade om vi kunde hitta på något.
Det blev lite fixande med hår och smink och sen plåtade My både mig och min lillasyster idag! Blev riktigt bra, bilder kommer så småningom! :)
Nu sitter jag här och vet inte vad jag ska skriva längre.. Dock sitter jag och skriver med en god vän till mig och sedan slog det mig, det har bara gått 4 dagar på det nya året. Jag har så mycket och se fram emot, så mycket och göra och jag älskar verkligen det. 
- Jag längtar till sommaren, den sköna känslan av stekande sol med en kall drink i handen. Det gillas!
Sköna ridturer med världens bästa hästar!
Vad mer kan man begära?
Och jag känner på mig att 2011 kommer bli ett bra år. 2010 är jag riktigt nöjd med, men 2011 ska bli bättre!
- Nej, nu ska jag gå borsta tänderna och fixa iordning allt och sen blir det min sköna säng med en bra film
Ha det bäst!
Puss/ F

Får bli en gammal bild på mig och min lillasyster:


4 Januari 2011...

Hej!
Klockan är 12.30 
- Jag är hungrig, har inte ätit frukost än! ;o
Idag vet jag inte alls vad som händer, blir förmodligen Stablestore och Skopunkten en runda tror jag ;) lite hästaffär + skobutik, det gillas! Jag saknar min kära skola, alla klasskamrater och alla andra vänner! :( och jag börja inte förrän den 11:e....!
ÅH, VI KANSKE SKA BAKA LUSSEKATTER! -JAG ÄLSKAR LUSSEKATTER!! ;D
Har inte så mycket och skriva om än, men kommer nog in lite senare ikväll!
Ha det bäst!
Puss/F

Bild: det får bli en suddig bild på mig och My från Sweden Rock 2010


Riktigt trött efter en mycket lång, men rolig dag!

Hejsan
- Jag ber så hemskt mycket om förlåtelse då jag inte skrev något inlägg igår, jag hade det så stressigt med så mycket annat och ville ta det lite lugnt med gitarren i handen och mycket sjungande. Så nu är jag tillbaka.

Igår blev det som sagt lite chill med gitarren och sång, på kvällen kom även My Nilsson & Felicia Gustavsson och skulle sova här, sedan drog vi vidare på skräckfilms-kväll med min halvsyster och hennes bästa vän, RIKTIGT LÄSKIGT! Kom hem runt 02.15 och sen somnade vi vid 3, SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT! :)

Imorse vaknade jag av att min syster Emelie ringde och frågade om vi alla ville åka till Olofströms badhus och bada och roa oss :) och vi hängde gärna på! :D
Därefter gick vi och åt på ett mysigt ställe och sedan åkte vi hem till min systers bästa vän som också heter Emelie, lite coolt faktiskt... att dom är bästa vänner liksom ;)...Iallefall så kom vi hem till henne och spela spel och drack mycket god GLÖÖÖÖÖÖÖGG! FRIDA ÄLSKAR GLÖGG! :DDDDDD
Och nu är jag hemma, trött och sliten men mycket glad! :D
Pappa sa också till oss att han hade köpt 3 st nya trådlösa hemtelefoner, asså shit, vet ni hur många hemtelefoner vi har nu?!! 6 ST! DET ÄR SJUKT!
Så ah, jag och elin skulle iaf få ha en var av de som vi haft sen innan på våra rum, så nu har vi egna hemtelefoner också ;)
Aja, nu ska jag nog gå och sätta på mig lite myskläder och sedan sätta på någon bra film :)  
Ha det bäst!
Puss/ F

Den nya hemtelefonen(3 st):




Nyårs-firandet blev lyckat!

Hejsan!
Nyårfirandet hos Jenny Liljedahl igår blev mycket lyckat, trevligt folk, god mat och många roligheter! Kom hem runt halv 2 och sen satt jag med med gärsterna här hemma ett tag tills sängen ropade på en ;)
Imorse gick jag upp runt halv 11 och gjorde mig 2 knäckebröd med skinka och en apelsin vid sidan om, riktigt god start på denna soliga dag! Jag får helt enkelt se vad som hittas på idag, då jag inte ha något bestämt för tillfället :) Nyårs-bilderna är på gång så dom kommer jag ldda upp så fort jag får bilderna :) Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;)
Puss/ F

Jag bjuder på en bild på mig från nyår:


RSS 2.0