Slutet på 2010 börjar närma sig sitt slut! :/

Gott nytt år allihopa!
 :)


Ett riktigt skönt väder ute!

Hejsan!
Det är inte så kallt idag så som det har varit alla andra dagar liksom, jag tyckte det va rätt så skönt faktiskt, inte jätte kallt och inte varmt heller :) Vintern är helt okej om det är sånt här väder istället.


Gick upp halv 10 av att mamma ringde mig då hon satt hos frisören och gjorde vid sitt hår, och då hade Marie(min frisör) sagt att jag kunde komma ner med min platt/lock-tång så att vi kunde se om det va fel på tången eller om tången inte passade för mitt hår, för jag var nämligen inte nöjd med den då den lockade lite när den ville xD
Så jag åkte ner och vi provade den och det gick ju utmärkt...hm inte så konstigt..hon är frisör! men aja hon visade mig hur jag skulle göra med den och hon tyckte att den verkligen va bra för mitt hår och värd sina pengar då hon sa att man får ge mellan 800-900:- för den..så yes, nu ska det lockas ;)  
Puss/ F

Jag har bestämt mig för att jag faktiskt ska göra en cover av denna låten:, jag älskar den!

When I see your face, there's not a thing that I would change.
Cause you're amazing just the way you are.
And when you smile, the whole world stops
and stares for a while.
Cause, girl, you're amazing just the way you are.
<3

 

 


En bra start på den långa & kalla kvällen!

Nu är bloggen fixat och ett stort tack till Jolin som hjälpt mig med detta, hon är verkligen världens bästa! Stort tack gumman! <3

Tillah, världens bästa vän sov hos mig från igår till idag och vi hade ett mega bäst Vampire diaries-drama hela kvällen och det blev bäst! Tillah åkte sedan hem vid 3 tiden idag och ikväll tänkte jag fortsätta kolla klart på hela säsong 1 om jag orkar sitta uppe så länge ;)
Pappa åker till Stockholm ikväll så jag och mamma ska väl hitta på något roligt får jag hoppas :)

Nu tänkte jag gå och duscha och sätta på mig ansiktsmask, sen väntar Vampire diaries på mig! En bra start på en lång och kall kväll!
Puss/ F


Mina sekas är saknade! :/ <3

Twilight-drama!

Hejsan Allihopa!
Sitter just nu och kollar på Eclipse med Isabelle Olsson, och Edward Cullen är såå snygg! :D JAG ÄLSKAR ROBERT PATTINSON!
ah nej jag får väl stänga ner här snart, då jag inte vill missa snygga scener med en snygg Edward! :DDD
Funderar faktiskt också på om jag inte ska ta och byta till en annan blogg-sida då jag inte är riktigt nöjd med denna :/ men ah vi får väl se! :)
När min mamma kör hem från sjukhuset idag( hon jobbar på Kristianstads sjukhus) så ska hon lämna min platt/locktång som jag köpte men inte är nöjd med, hoppas på det bästa! jag kanske inte får byta tillbaka den mot mina pengar liksom :/
Nej nu ska jag checka in Edward! ;) 
Puss/ F

Shopping i Karlskrona! (Y)

Hejsan alla bloggläsare!
Jag har tagit en 2-dagarspaus nu under judagen + annandagjul då jag hade mycket och göra och inte alls någon tid att sitta vid datorn, så nu gör jag ett litet minimalt inlägg för sen måste jag tyvärr gå igen.
Btw, igår köpte jag en platt/locktång för 675:- men är dock lite missnöjd med den så jag ska faktiskt se om jag kan lämna tillbaka den, det är trots allt en garanti på 2 år så det borde kanske gå?

Jag har precis kommit hem från en shopping-dag i Karlskrona med mycket mycket shopping i de bästa affärerna och mycket trevligt folk! Blev många fina tröjor och leggings från Ginatricot, och lite hårspray, parfym & fondation från KICKS och lite ansiktskrämer från H&M och sen lite smycken från glitter och ah en massa xD
Jag hittade också den platt/locktången som jag verkligen vill ha på KICKS för 756:- och jag bara måste ha den!! så jag ska byta min andra och sen köpa denna ist! Jag blev så käääääääääär!
Nu ska jag nog ta och packa upp alla saker och sen sätta på en film och mysa ner mig i soffan.
Ha det bäst!
Puss/ F











Julaftonskvällen blev lyckad!

Hej alla snyggingar!
Julafton igår blev jätte bra, fick massa fina saker och en hel del med pengar. Så jag är jätte nöjd! :DDDDD
Det blir en liten paus idag och imorgon från bloggen förmodligen, då det blir en aning mycket shopping imorgon och idag tänkte vi "maraton-baka" som vi kan ha under nyår som är om 1 vecka :) Jaja, nu måste jag tyvärr gå lika snabbt igen. Ha det så bra allihopa! (Vill ni att jag skriver om något speciellt så snälla säg till, jag är öppen för alla förslag)

Puss/ F
 


Har ni också handlat julklappar till er familj?

Hejsan!
Har ni också handlat julklappar till er familj?
- Det har jag faktiskt gjort :)
Jag tycker faktiskt att man har kommit i en lämglig ålder redan när man är 13-14 till och köpa julklappar till sin familj. Jag anser att får man något så ska man självklart ge tillbaka på något sätt, det behöver inte alls vara något dyrt men ska ändå ge något tillbaka :)
Jag har alla julklappar färdiga och nerpackade i en tomteväska som jag sedan ska ta med mig upp till min storasyster & hennes pojkvän då vi ska fira jul där uppe med massa människor! Det kommer bli awesome! :)
Dock gick det åt en hel del med pengar ;) Menmen, man blir bara glad över att se de andra bli glada över julklapparna som dom får av mig.
SHIIIIIT, asså...imorgon är det julafton! ;DDDDDD
Jag längtar faktiskt väldigt väldigt väldigt mycket :)

Jaja, idag vaknade jag runt 09.15 och sen gick jag upp och gjorde mig 2 riktigt goda knäckebröd med kokt skinka, philadelphia och gurka. Sen blev det en god yoghurt :)
därefter kollade jag på film med Jennie-Anne (min syster-dotter)
och sen tog vi på oss lite varma kläder och gick ut i snön i ungefär 1,5 timme.
Sen åkte vi tillbaka hem till mig då Familjen Åkesson hängde med hem för att vi hade bjudit dom på middag!
BTW, PAPPA ÄR VÄRLDENS BÄSTA KOCK! :D
Middagen blev jätte god!
Och nu sitter vi här( Jag, Felicia & Jennie-Anne) och sjunger och spelar gitarr, underbart! :D
Nu måste jag tyvärr sluta blogga, då vi hade tänkt fortsätta sjunga och spela.
GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLIHOPA! :)
Puss/ F





Solen skiner!

Äntligen börjar solen komma fram! 
Jag ogillar verkligen när det är så otroligt kallt på kvällarna som det varit nu ett tag...
som igår.. DET VAR -18 GRADER IGÅR-KVÄLL!
Vi har nog aldrig haft en sådan kall vinter innan som vi har nu..USCH!
Men men, om det bara snöar och temperaturen ligger runt 0 grader, då hade jag älskat vintern! :)
Dock slår ingen av årstiderna sommaren! Frida älskar sommaren!
Göra sig en fruktdrink, ligga och steka i solen och ta ett dopp i poolen..UNDERBART! :D

- Jaja, nog om väder och årstid!

Jag vaknade för ungefär 1,5 timme sedan, rätt så friskt och gå upp runt 9 tiden :)
Jag kan verkligen inte sova längre än till 9, jag känner mig så "ofräsh" och trött om jag sover längre.. så kl 09.00 är det senaste för min del! :D
Sen blev det en väldigt god frukost :)
Och jag bara måste berätta om att jag har så otroligt många ideer för mig när jag är uttråkad..
Först så tänkte vi dra ihop ett gäng och åka till Vånga och åka skidor, sen tänkte jag på att vi kanske bara kan åka lite pulka i jätte-backar och ta med oss lite varm chocklad och annat mysigt.. men sen blev jag så otroligt badsugen! - Ah ni ser ju, Jag vill göra en hel del saker på samma gång xD
Men sån är jag, jag är väldigt aktiv och blir uttråkad om jag inte gör något.
FRIDA VILL ÅKA SKIDOR! :D
Så ja, vi drar väl på oss skidjackan, termobyxor, vantar, halsdduk och mössa. Sedan åker vi iväg och åker lite skidor och pulka ;)

Btw: DET ÄR 2 DAGAR KVAR TILL JULAFTON! Och nu har jag bestämt mig för att jag ska ha en klänning på mig, min syster-dotter (snickisen.bloggo.nu) har köpt sig en underbart fin klänning som hon tänker ha på sig, så då ska Frida Karlsson också bära klänning! :DDDDDD
-Nej nu måste jag faktiskt avsluta... Vi ses!
Puss/ F

Här har vi klänningen till Julafton! Awesome! (Y)


Invigning av blogg!

Hejsan allihopa!
Nu har jag äntligen skaffat mig en blogg och kunna skriva av mig lite, samt berätta om dagliga händelser, hästarna och mycket annat smått och gott! :) Nu har jag städat färdigt och ska strax sätta på mig världens bästa ansiktsmask och bara njuta!
- Nej, nu har jag lite bråttom så jag måste tyvärr gå, men börjar skriva mycket mer imorgon då jag kommit in i hela processen mycket bättre!
Puss! /Frida


Världens bästa ansiktsmasker!



RSS 2.0