Jag är med och tävlar!



http://www.snobbryttarna.blogg.se/2011/february/var-med-och-tavla.html#comment


Kristianstad - Shopping shopping och shopping! :)

Hejsan!
Sitter nu och kollar på film med Felicia, min systerdotter. :)
Vi har precis kommit hem från Kristianstad där det shoppades lite skor och kläder.
Mycket trevligt  hade vi iaf..Lite rädda blev vi också då vi hoppade på fel tåg på vägen hem xD men det löste sig tillslut.. tåget körde bara framåt sådär 10 m sen stannade han och släppte ut oss ;)

Nu ska jag forsätta kolla på filmen och sen upp till Stallet med Elin då hon ska hoppa lite idag, och jag ska snacka lite med mina kontakter om praktiken :)
Ha det bäst!
Puss/ F


Sportlov här kommer jag!

Hejsan allihopa! 
Jag längtar hem..Kommer bli skönt att få åka hem en stund och bara njuta av en veckas ledigt..Har faktiskt lite saker planerat under mitt lov, så mycket kommer ändå göras, men hoppas på ett bra och skönt lov!

På måndagen så ska jag med min lillasyster till hennes rid-träning och då ska jag prata med lite kontakter angående min APU som jag ska ha i 3 veckor, ska även hoppträna Mirah Beau på onsdagarna när jag är där! Mycket bra.. Jag längtar faktiskt!
På tisdagen kommer jag ta tåget till Hässleholm där min moster hämtar mig för att vi sedan ska åka hem till hennes familj, alltså familjen Svensson. Kommer stanna där tills Torsdagmorgon och självklart ska vi hinna med mycket. Kommer bli shopping på Center Syd och lite mys där hemma med kusiner och lite så :)
Det kommer också bli mycket pluggande på hästkunskapen som vi har prov på efter lovet.. Hästen beteende, det är faktiskt mycket intressant! 

Nej nu ska jag och Rebecca packa färdigt, in och duscha och sedan kolla på film! Mysigt! 
Ha det bäst! 
Puss/ F



Basebollträning, äntligen funkar något som det ska!

Hejsan på er allihopa!
Lite väl seg och har en del långa pauser här på bloggen, känns inte rätt mot er andra men det får bli som det blir nu med tanke på alla prov och praktiska delar och allt annat, nu denna veckan hade jag 3 prov..och nästa vecka blir det 2 till.. mindre roligt faktiskt! -.-
Som ni ser på min rubrik så blev det en riktigt lyckad basebollträning idag! Kändes så himla bra med både det snabba tempot vi hade och alla de svåra bollarna jag tog..slängde mig till och med efter 2 bollar.. Känner mig grym! ( och ja ibland får man faktiskt skryta lite om sig själv tycker jag! )
Laddar inför en fullsprakad säsong hela sommaren och även SM 2011! :)
Blev alltså Baseboll mellan 12.00-14.00 och därefter blev det snabbt hem och duscha och fixa sig lite då hela familjen åkte ut på kalas hos familjen Gustafsson för att Robin fyllde 16 år, stort Grattis!
Åkte hem runt 6 tiden, lagade en riktigt god Tacos med hela familjen och även lite tv-tittande då Milan spelade ;)
Nu väntar jag spänt på Melodifestivalen! :D

Kan även dra lite smått angående nästa vecka med tanke på att det blir så lite skrivande under veckorna..

Tisdag:
Kommer Camilla Andreasson, Utbildad B-tränare i Hoppning samt Unghästutbildare, specialliserad på Unghästar, då jag och några andra elever från min klass ska få hoppträna för henne! Kommer förmodligen bli jätte roligt, träffade henne för 2 veckor sedan också.. riktigt trevlig är hon!

Onsdag:
Blir det lite teori med Magnus Fransson & Anita Taraldsson då vi ska redovisa lite arbeten som vi gjort :) mycket roligt, och jag har valt och skriva och lära ut om hoppning. :)


Annars händer det inte så mycket förutom Matteprov och lite andra ämnen, men det är ju egentligen inte något viktigt ;)

Imorgon, Söndag:
Tänkte jag åka iväg och sola en stund, sen hem och fixa sig och därefter iväg på en Välgörenhetsgala då min lillasyster och min bästa vän My ska uppträda med lite andra "artister" också :) mycket skoj, är väldigt peppad på och se vad dom har och bjuda på :) Får också träffa mina 2 musiklärare från när jag gick i åk: 7-9. Jag gick ju i Musikklass! Åh vad jag saknar 9a, Ni är fortfarande dom bästa! 
Nu ska jag plinga lite på pianot och Gitarren samt sjunga lite! :DD
Ha det bäst!
Puss/ F





hemma hemma hemma!

Hejsan!
Äntligen är jag hemma efter en mycket lång vecka.
pluggat stenhårt och nästa vecka väntar 3 prov..det gillas inte alls!
Åker till Skååååååååååååne imorgon på 3-rättersmiddag då min morfar fyller 70 så vi ska till en mycket fin restaurang där dom fixat iordning allt! mycket trevligt :)
Som sagt:
NU ÄR JAG HEMMA! :DDDDDDDDDDDDDD
Ha det bäst!
Puss/F

Här kommer en lagom konstig och trött bild efter en mycket lång resa hem :)


Här kommer en till för att jag ville ha 2 bilder i detta inlägget  xD





Vilken dag!

Hej alla mina kära bloggläsare!
Vilken dag! Allt började redan igår när vi inte visste hur våran skoldag blev idag pga att alla lärarna på skolan skulle på utbildning.
Våran klass är uppdelad i 2 grupper när vi har stallet, annars blir vi helt enkelt för många. Så då hade grupp A på morgonen från 08.00-9.30 och grupp B hade från 12.30-15.50, Jag själv ingår i grupp B.
Imorse kl: 07.30 vaknade jag av att Alexandra skickade ett sms om att Anita(Våran tränare inom dressyr) hade skickat ett sms och sagt att det är hel-klass hela dagen,  EN HALVTIMME INNAN VI BÖRJADE! jag sprang upp och tog på mig ridkläder, tvättade mig, fixade mig och borstade tänderna. Går ner mot stallet och där träffar jag och mina andra kompisar från grupp B våran stallchef Gert. Han förstår inte alls varför vi är här nu när det bara är halvklass säger han. Snacka om en riktigt dålig koll på läget mellan varandra.. Men det slutade med att vi båda grupperna gjorde mockningen och utsläppet tillsammans och sen kom vi tillbaka på eftermiddagen vid 14.30 och fodrade samt insläpp.
Lite chill hos Martin med Jennifer, Ellinor och även Ellinors pojkvän.
Sen blev allt en katastrof, vilken jävla idiot till kille! Jag och Jennifer snackade i evigheter, grät tillsammans och kramades. Mycket har hänt och nu är jag jättetrött, ska strax se film med några kompisar, sen blir det plugg och därefter sängen.
Vilken dag! 
Ha det bäst!
Puss/ F

RSS 2.0